Wasze opinie

Podziel się z innymi swoją opinią

Twoja opinia:


Wasze opinie

Liczba opinii: 55

16.12.2014

Wiesława

Bardzo serdecznie pozdrawiam Panią Madzię i pracowników biura Omnibus. Dziękuję za wspaniale spędzony czas na profesjonalnie organizowanych wycieczkach w Iwoniczu Zdroju. Zachęcam wszystkich do poznawania naszego pięknego kraju, jego historii i zabytków. Pani Madziu wykonuje Pani kawał dobrej roboty, życzę dalszych sukcesów. Zachęcam wszystkich do korzystania z wycieczek, Iwonicz to nie tylko Krakowiak" i "Zdrojowa"

08.08.2014

Bożena

Witam!

Właśnie wróciłam z Iwonicza Zdroju i obiema rękami podpisuje się pod poniższymi opiniami. Pani Magdo gratuluje takiego zespołu ja do tej pory nie spotkałam się z takimi przewodnikami jak w Omnibusie , nie tylko ogromny profesjonalizm ale również oddanie i ta pasja z jaką przekazują historie tak pięknego przecież regionu. Z takimi przewodnikami jak Pani Magda czy Pani Marta to i wycieczka dookoła świata nie byłaby ani nudna ani męcząca . Dziękuję Pani Magdo.

23.04.2014

Dorota

Witam
Właśnie wróciłam z sanatorium w Iwoniczu i jestem pod olbrzymim wrażeniem organizacji wycieczek przez Biuro Podróży Omnibus. Panie nie tylko pełny profesjonalizm ale olbrzymia wiedza plus poczucie humoru oraz dbałość o najdrobniejsze szczegóły....... serdecznie polecam wycieczki dla każdego super organizacja, załatwianie formalności (np. prowiantu na drogę)dopięte na ostatni guzik. Życzę wszystkiego najlepszego i takiego zapału na następne lata :-)

02.10.2013

Ewa i Władysław

Szanowni Państwo, bardzo gorąco polecamy wszelakie oferty Biura Omnibus. Nie tylko znakomita, fachowa i niezwykle profesjonalna obsługa, ale także bardzo kulturalna i sympatyczna. A wiedza, którą dysponują i potafią przekazać to naprawdę "majstersztyk". Pani Madzia zawsze tak urocza,z niezwykłą umiejętnością przekazująca historię danego regionu, tak jak i Pan Stefan zasługują na wielkie podziekowania. Wycieczki z sanatorium w Iwoniczu bez Nich były by smutne. Warto skorzystać.
Ewa i Władysław z Krakowa

14.09.2013

Urszula Sekuła

Chcieliśmy napisać hymn pochwalny
Dla pani Madzi i dla Jej ferajny
To dzięki Nim w Iwoniczu się nie nudziliśmy
Piękno krajobrazu podziwialiśmy
I bardzo wiele się dowiedzieliśmy
Tu Pani Madzia nas rozbawiała
Swym urokiem i wdziękiem na wycieczkach fascynowała
I po pięknych zakątkach oprowadzała
(I bardzo ciekawie opowiadała)
Wszystko nam bardzo się podobało
Więc i wyjeżdżać się nie chciało
Zapewne zechcemy tu do Iwonicza wrócić
I z Omnibusem po pięknych okolicach się powłóczyć

Dziękujemy Wam kochani za cudowne wrażenia i do zobaczenia

30.03.2013

Grażyna z koleżankami

Podczas turnusu w marcu 2013 roku podziwialam Iwonicz w zimowej szacie. Korzystalam z wycieczek autokarowych i pieszych, które prowadziala p. Magda. Przepięknie opowiadala dzieje Iwonicza i rodu Zaluskich. Jej wiedza, pasja i zaangażowanie zachęcily nad do poszerzenia wiadomości o tych terenach oraz do zakupu odpowiedniej lektury.

Pani Magdo! Dziękujemy.

Grażyna z koleżankami

23.03.2013

Marta

Byłam na turnusie w lutym i marcu 2013r. i kilka razy korzystałam z wycieczek pieszych.

Pani Magda przepięknie opowiadała o dzieje Iwonicza i rodzinie Załuskich. PASJA, entuzjazm i patriotyzm - szacunek dla wiedzy i kompetencji.

Pani Magdo, dziękujemy!

27.11.2012

Andżelika

Byłam na turnusie 04.10.12 -25.10.12 w Iwoniczu Zdroju. Turnus super dzięki wycieczkom organizowanych przez Pania Magde i jej wspanialych pracownikow ;) wszystkim serdecznie polecam bo naprawde warto skorzystac z tych wycieczek. Nikt tak pięknie nie opowiada jak Pani Magda ;)

17.11.2012

Jolanta R

Witam!!
Jesień w Iwoniczu jest urocza. Dzięki wycieczkom organizowanym przez Omnibus można wiele zobaczyć ,ale tez dużo się nauczyć. Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy Pani Magdy. Serdecznie Pozdrawiam

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4